immo surplus: een immobiliënmakelaar die aan uw portefeuille denkt

Immobiliënmakelaars zijn niet altijd even populair. “Ze denken alleen aan hun commissie en aan hun portefeuille.” Fout, in ons geval. Want wij hebben net uitsluitend oog voor uw portefeuille. En doen er elke dag alles aan om uw vastgoedproject optimaal te doen renderen. Dat is onze surplus.

Surplus: persoonlijke service

Schrik niet als we u straks bij uw voornaam aanspreken. Of als we de indeling van uw huis en oppervlakte van uw tuin beter kennen dan u dat zelf doet. Dat is onze job. Als we uw huis verkopen, trekken we uw schoenen aan en verplaatsen we ons in uw huid. Want zo kunnen we u het best helpen.

Surplus: vederlichte organisatie

Paul, Dimitri en Ann-Sofie. U krijgt altijd een van ons drieën aan de lijn. Geen tussenpersonen, geen tijdverlies en geen verloren informatie. We helpen u altijd onmiddellijk verder.

Surplus: geen beloftes, wél resultaten

Kreeg u al een makelaar over de vloer die u de hemel beloofde? En een astronomische prijs op uw pand kleefde die te mooi lijkt om waar te zijn? Geloof hem niet. Zijn prijs is te mooi om waar te zijn. En zijn piraterij bemoeilijkt uw verkoop alleen maar.

Daarom doen we bewust niet mee met die prijzenoorlog. En met die opstapeling van loze beloftes. Onze schattingen zijn realistisch en onze verkoopstrategie resultaatgericht.

Surplus: bewezen kwaliteit

Weet u waarom we niet van onze aanpak en werkwijze afwijken? Omdat we weten dat die werkt. Dat zeggen we niet zelf - dat beweren onze klanten. En zij komen keer op keer naar ons terug.