Immo Surplus

blijf op de hoogte van de nieuwste panden +32 16 29 29 40

Bouwgrond te koop

Bois de Devant Houx 24, 5530 Yvoir

Bouwgrond te koop in Yvoir
€ 88.000

beschrijving

Prachtig gelegen bouwgrond aan de oever van de Maas. Het perceel meet 13a30ca en is zuidwest georiënteerd. Het lot is genummerd 24 en maakt deel uit van een goedgekeurde verkaveling uit de jaren '70. De mogelijkheden bestaan erin om een woning te bouwen 4 façades met een voorgevel van circa 21 meter façade en een kroonlijsthoogte van 7,5 meter. Er is geen bouwverplichting.
De grond is gelegen op minder dan 5 km van het centrum van Yvoir. Waar zich buurtwinkels bevinden zoals bakker, beenhouwer, supermarkt, banken alsook het station. Het is er overigens leuk vertoeven op het gemeenteplein waar bv. ook een kleine speeltuin is. In en rond de Maas zijn tal van mogelijkheden. Zoals kajakken, pleziervaart, wandelen en fietsen.En exclusivité : rare magnifique terrain à bâtir sur la commune de Houx (Yvoir), au bord de La Meuse. La parcelle est visibilisé de 1330m², exposition sud-ouest avec jolie vue sur La Meuse. Le lot (numéro 24) fait partie d’un lotissement des années ’70.
Venez découvrir ce magnifique terrain constructible qui est idéal pour votre futur projet de construction 4 façades. Possibilité d'une façade de 21 mètres et d'une hauteur de corniche de 7,5 mètres. Il n’existe pas d’obligation de bâtir. A proximité du centre de Houx et moins de 5km du centre d’Yvoir, de tous ses commerces et la gare. Il existe de nombreuses options dans et autour de la Meuse. Tels que le kayak, le canotage, la randonnée et le cyclisme.

uw contactpersoon

Dimitri Van den Eynde
Dimitri Van den Eynde +32 (0)474 38 20 23

Financieel

Prijs
€ 88.000
Referentie
Prachtig gelegen bouwgrond
Ter beschikking stelling
Vanaf akte

Afmetingen

Grondoppervlakte
1.330 m²

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Nee
Dagvaarding
Nee
Verkavelingvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Ligging

Bois de Devant Houx 24
5530 Yvoir
Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon
Bouwgrond te koop in Yvoir