Immo Surplus

blijf op de hoogte van de nieuwste panden +32 16 29 29 40

te koop - Bouwgrond

 • 9 panden
 • In optie

  Bos te koop

  € 35.000
  Kastanjeweg, 3220 Holsbeek
  Een perceel bosgrond in Holsbeek. Het perceel meet  4880 vierkante meter en is licht hellend. Er bevinden zich hoofdzakelijk Eiken- en Kastanjebomen. Het perceel is gelegen in parkgebied en is te bereiken via Kastanjeweg. Vaste constructies zijn niet toegestaan op dit perceel.
  meer info
 • Bouwgrond te koop

  € 360.000
  Valleilaan z/n, 3110 Rotselaar
  Mooi perceel bouwgrond gelegen in  de residentiële verkaveling "Middelbergpark". Men vertoeft er in een groene oase van rust. Het perceel meet 29a63ca en is geschikt voor open bebouwing. Achteraan is het perceel hellend. Het bouwen van een woning met brede voorgevel behoort tot de mogelijkheden. 
  meer info
 • Bouwgrond te koop in Rotselaar
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Holleweg, 3110 Rotselaar
  Mooie bouwgrond van 18a22ca. voor open bebouwing. De grond is gelegen in een rustige residentiële straat in een bosrijke omgeving. De terreinbreedte is circa 33 meter. Het bouwen van een woning met een brede façade behoort tot de mogelijkheden, zijnde een maximum van 19 meter. Het perceel is niet hellend. De tuinzone is zuidwest georiënteerd.
 • Landbouw grond te koop in Holsbeek
  Verkocht

  Landbouw grond te koop

  Mennenshoeve 34, 3220 Holsbeek
  VRIJ VAN PACHT PER 31/12: een perceel landbouwgrond gelegen in Nieuwrode met een oppervlakte van 34a75ca. Het perceel is gelegen aan de voet van de Kraaikant en is bereikbaar via de Appelweg (Steenweg op Nieuwrode) en een recht van doorgang via Mennenshoeve. Op zoek naar een alternatieve belegging, die ook nog eens ecologisch is? Landbouwgrond!
 • Bouwgrond te koop in Rotselaar
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Broekstraat, 3110 Rotselaar
  Mooi perceel bouwgrond van 29are70ca gelegen aan de Broekstraat, rechts van huisnummer 35. Het perceel heeft een breedte van ruim 29m. Inclusief het achterliggend bos van 21are omvat de totale oppervlakte ruim 50are. De Broekstraat is een rustige straat. Het perceel is achteraan noordwest georiënteerd.
 • Landbouw grond te koop in Holsbeek
  Verkocht

  Landbouw grond te koop

  Grote Koeybempd, 3220 Holsbeek
  VRIJ VAN PACHT: een groot perceel landbouwgrond gelegen in Holsbeek. Het perceel meet 4,8 hectare en heeft een goede ligging. Het betreft vier aaneensluitende percelen. Het perceel is gelegen tussen de industriezone van Rotselaar en de E314 en is bereikbaar via zowel Wingepark in Rotselaar als via de Steenweg op Holsbeek.
 • Bos te koop in Holsbeek
  Verkocht

  Bos te koop

  Zwaluwendreef, 3220 Holsbeek
  Een perceel bosgrond gelegen in Holsbeek. Het perceel meet 53a54ca. en is licht hellend. Er bevinden zich hoofdzakelijk loofbomen zoals Eiken- en Kastanjebomen. Het perceel is gelegen in parkgebied en is te bereiken via Zwaluwendreef. Vaste constructies zijn niet toegestaan op dit perceel.
 • Bouwgrond te koop in Aarschot
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Schransstraat, 3200 Aarschot
  Perceel bouwgrond (lot 2) voor halfopen bebouwing van 6a75ca met een perceelsbreedte van 13m. Rechts van huisnummer 276, rechtse lot. Het perceel geniet achteraan de noordwest-oriëntatie. Geschikt voor een woning met 3 gevels en een bebouwbare oppervlakte van circa 103m², en 189m² bewoonbare oppervlakte, exclusief kelder of zolder.
 • Bouwgrond te koop in Rotselaar
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Holleweg, 3110 Rotselaar
  Mooie bouwgrond van 19a87ca. voor open bebouwing. De grond is gelegen in een rustige residentiële straat in een bosrijke omgeving. De grond maakt deel uit van een goedgekeurde verkaveling (lot 5 van het plan). De terreinbreedte is circa 33 meter. Het perceel is vlak, dus niet hellend. De tuinzone is zuidwest georiënteerd. Men vertoeft er in een groene oase van rust.
 • 9 panden