Immo Surplus

blijf op de hoogte van de nieuwste panden +32 16 29 29 40

Gratis waardebepaling van uw woning, appartement of grond?

We hebben ons huis gekocht via Immo Surplus met Dimitri als makelaar. Altijd vriendelijk onthaald geweest, tijd gekregen voor alles op een rijtje te zetten en Dimitri was steeds bereikbaar voor extra vragen of uitleg. Ook na verkoop heeft Dimitri alle documenten pro-actief en vlot in orde gebracht. Wat ons betreft een goede ervaring!

Hartelijk dank voor de verdere afhandeling. Alles liep correct en perfect; van de eerste bezichtiging tot naverkoop. Jullie hebben me zeer transparant door elke fase van het koopproces geïnformeerd en alle administratie in orde gebracht. De snelheid, vriendelijkheid en kwaliteit van informatie staan buiten kijf.

Door de goede ervaringen in het verleden heb ik opnieuw beroep gedaan op Immo Surplus voor het vinden van nieuwe huurders voor mijn huis. Zoals verwacht is alles weer vlekkeloos verlopen: vlotte communicatie, alles verlopen volgens afspraak en de juiste huurders gevonden. Tijdens de overdracht kon ik niet aanwezig zijn wegens op reis en dat is allemaal vlot opgevangen. Zeer tevreden!

Ondanks wij het appartement hebben besloten niet te huren. Een dikke pluim voor Dimitri met uitgebreide en goede uitleg. Zeer goed voorbereid.

Ik heb mijn appartement verhuurt via Immo Surplus. Zij namen uitgebreid te tijd om te antwoorden op mijn vele vragen. Ook alle nodige documenten qua verhuur werden snel en correct afgehandeld. Zeer professioneel en heel vriendelijke mensen. Een genot om mee samen te werken. Top team!

Een jong, dynamisch en gedreven team begeleid je met de glimlach en professioneel advies bij elke verhuring of verkoop.
Een echte aanrader!

Vlotte verkoop met professionele mensen. No nonsens. Je houd er een goed gevoel aan over om je stekje aan een nieuwe eigenaar over te laten aan de juiste prijs. Goed gedaan !

Zeer vlotte, snelle, open en vriendelijke communicatie. Wij werden steeds warm ontvangen en het hele proces van begin tot einde verhuur verliep op een zeer aangename manier!

Zeer goed geholpen door Jente en Dimitri bij het kopen van een huis. Vlotte communicatie, professioneel en eerlijk.

Zeer tevreden van de samenwerking met Ann-Sofie bij de zoektocht naar geschikte huurders voor mijn woning. Vond de geboden service van Surplus professioneel en klantgericht. Vooral de heldere communicatie, goede opvolging en doortastende aanpak heb ik geapprecieerd.

We hadden een zeer vlotte communicatie met Ann-Sofie. Een heel hartelijke en persoonlijke aanpak. Steeds zorgde ze voor heldere en snelle communicatie tussen ons en de verhuurder. Zou Immosurplus zeker aanraden om mee samen te werken!

Zeer professionele begeleiding vanaf de prijszetting tot en met de finale administratieve documenten. Goed advies en gedegen werkwijze - een absolute aanrader om mee samen te werken !

Zeer blij Immo Suprlus aan te raden, een zeer professioneel immokantoor. Dimitri was erg vriendelijk, transparant en correct. Hij zorgde ook voor de overname van de rekeningen en dit heeft onze verhuizing een stuk gemakkelijker gemaakt.

Wij zijn heel tevreden. Je bent er zeker geen nummer; alles verloopt met een persoonlijke aanpak, geen woorden alleen.

Wij hebben via Immo Surplus al een appartement gekocht, een appartement en een huis verhuurd en een schatting laten maken. Altijd perfecte service, vlotte en aangename samenwerking, alle afspraken nagekomen... Super tevreden.

Top kantoor met een prachtig team met eerste klas service naar hun klanten!

Zeer professioneel gerund kantoor met een uitstekende klantenservice.

Immo Surplus est une agence immobilière très professionnelle. Nous avons aimé travailler avec Ann-Sofie pour son travail honnête et avec des valeurs. Merci ann-sofie pour ta disponibilité et le suivi du dossier. Elle communique de manière humaine avec ses clients.

Vraag nu uw gratis schatting

Nauwkeurige werkwijze
We taxeren uw vastgoed altijd ter plaatse. Dat betekent dat we alles komen opmeten en grondig kijken naar de afwerkingsgraad en de staat van uw pand. Zo krijgen we een beter zicht op de échte waarde.

Gratis schatting

U krijgt een snelle en indicatieve schatting. We houden hiervoor rekening met de staat van uw woning en allerlei omgevingsfactoren die de prijs van uw huis, appartement of bouwgrond beïnvloeden. Kortom, we gaan voor een correcte waardebepaling.

Gedetailleerde taxatie
In plaats van een gratis schatting kan u ook kiezen voor een gedetailleerde taxatie van uw vastgoed en dit zonder verdere verplichtingen. U krijgt een gedetailleerd dossier met een opsplitsing van grondwaarde en constructiewaarde en desgewenst ook een korte vergelijkende studie van gelijkaardige panden in de regio.

We besteden dit uit aan een beëdigd schatter die bv. ook optreedt in geval van:
  • nalatenschap (conform aan de VLABEL -voorschriften)
  • taxaties voor banken bij het afsluiten van een overbruggingskrediet
  • taxaties voor schenkingen
  • het bepalen van vruchtgebruik of blote eigendom

Contacteer ons