Immo Surplus

blijf op de hoogte van de nieuwste panden +32 16 29 29 40

Gratis waardebepaling van uw woning, appartement of grond?

Vraag nu uw gratis schatting

Nauwkeurige werkwijze
We taxeren uw vastgoed altijd ter plaatse. Dat betekent dat we alles komen opmeten en grondig kijken naar de afwerkingsgraad en de staat van uw pand. Zo krijgen we een beter zicht op de échte waarde.

Gratis schatting

U krijgt een snelle en indicatieve schatting. We houden hiervoor rekening met de staat van uw woning en allerlei omgevingsfactoren die de prijs van uw huis, appartement of bouwgrond beïnvloeden. Ook voor een gratis schatting mikken we altijd op een juiste waardebepaling.

Gedetailleerde taxatie: 285 euro + 21% btw
In plaats van een gratis schatting kan u ook kiezen voor een gedetailleerde taxatie van uw vastgoed en dit zonder verdere verplichtingen. We besteden dan extra aandacht aan de prijsbepaling en doen desgewenst ook een korte vergelijkende studie van gelijkaardige panden in de regio. U krijgt hiervan een gedetailleerd dossier met een opsplitsing van grondwaarde en constructiewaarde.

Kosteloos als u ons verder vertrouwt
Mogen we uw pand na de taxatie in portefeuille nemen? En onze expertise aanwenden om voor een optimale verkoop te zorgen? Dan betaalt u helemaal niets voor uw gedetailleerde taxatie. 

Contacteer ons